Identify the correct sentence MCQ

Identify the correct sentence MCQ

The sentence given below may contain one or more mistakes. Identify the correct sentence.

 

1-“The sheeps ran out of the farm when the shepherd is not watching.”

(A). The sheeps ran out of the farm when the shepherd was not watching.

(B). The sheep ran out of the farm when the shepherd is not watching.

(C). The sheep ran out of the farm when the shepherd was not watching.

(D). The sheeps run out of the farm when the shepherd is not watching.

 

2-“Parents should tell childs about there responsibilities.”

(A). Parents should tell children about their responsibilities.

(B). Parents should tell children of there responsibilities.

(C). Parents should tell childs about their responsibilities.

(D). Parents should tell childs about there responsibilities.

 

3-“Everyone are going to meet on 11:30 pm.”

(A). Everyone is going to meet at 11:30 pm.

(B). Everyone are going to meet at 11:30 pm.

(C). Everyone is going to meet on 11:30 pm.

(D). Everyone is going to meeting at 11:30 pm.

 

4-“I cannot see my own losing at any games.”

(A). I cannot see myself losing at any game.

(B). I cannot see me self losing at any game.

(C). I cannot see myself losing at any games.

(D). I cannot see me losing at any games.

 

5-“It’s raining until yesterday.”

(A). It is raining since yesterday.

(B). Its raining until tomorrow.

(C). It was raining since yesterday.

(D). It’s been raining until yesterday.

 

6-“We has to reach at time for the play.”

(A). We has to reach at time for play.

(B). We have to reach at time for the play.

(C). We have to reach on time for the play.

(D). We has to reach on time for the play.

 

7-“After waiting in the long queue for two hour, he return without submitting his application form.”

(A). After waiting in the long queue for two hours, he return without submitting his application form.

(B). After waiting in the long queue for two hour, he returned without submitted his application form.

(C). After waiting in the long queue for two hours, he returned without submitting his application form.

(D). After wait in the long queue for two hours, he return without submitting his application form.

 

8-“The swimmer was dragging away on the shore by a strong current.”

(A). The swimmer is dragged away from the shore by a strong current.

(B). The swimmer was dragged away at the store by a strong current

(C). The swimmer was dragged away from the shore by a strong current.

(D). The swimmer was dragging on the shore by a strong current.          

 

9-“The air in these classroom smells fresh.”

(A). The air in these classrooms smells fresh.

(B). The air in the classroom smelling fresh.

(C). The air in classrooms smell fresh.

(D). The air in these classroom smelled fresh.

 

10-“She winned this competition last year too.”

(A). She won this competition last year too.

(B). She was winning this competition last year too.

(C). She is winning this competition every year.

(D). She has won this competition last year too.

 

11-“It took four of then three hours to built the boat.”

(A). It took four of them three hours to built the boat.

(B). It took four of then three hours to build the boat.

(C). It is taken four of them three hours to build the boat.

(D). It took four of them three hours to build the boat.

 

12-“Get into car after its too late.”

(A). Get into the car before it’s too late.

(B). Got into the car after it’s too late.

(C). Got into the car before it is too late.

(D). Get into the car before it was too late.

 

13-“He told her that nothing about his discussion with the team.”

(A). He told her nothing about his discussion with the team.

(B). He told her that nothing about his discussing with the team.

(C). He told that nothing about his discussion with the team.

(D). He told her nothing that about his discussion with the team.

 

14-“The city too crowded with building and vehicle everywhere.”

(A). The city too crowded with buildings and vehicles everywhere.

(B). The city is too crowded with building and vehicle everywhere.

(C). The city is too crowded with buildings and vehicles everywhere.

(D). The city is too crowding with buildings and vehicles everywhere.

 

15-“When I wore hers jacket, everyone told that it looked good on me.”

(A). When I wore hers jacket, everyone said that it looked good on me.

(B). When I wore her jacket, everyone said that it looked good on me.

(C). When I wore her jacket, everyone told that it looked good on me.

(D). When I wore her jacket, everyone told that it looks good on me.

 

16-“Lets go to the Church to find a peace.”

(A). Let’s go to the Church to find some peace.

(B). Let go to Church to find some peace.

(C). Let’s go to Church to find peace.

(D). Let’s go to the Church to find at peace.

 

17-“I asked her for chocolates, but she didn’t have none.”

(A). I asked her for chocolates, but she didn’t had any.

(B). I asked for chocolates, but she didn’t have none.

(C). I asked her for chocolates, but she have none.

(D). I asked her for chocolates, but she didn’t have any.

 

18-“They were already on the station when we arrive.”

(A). They were already at the station when we arrived.

(B). They are already on the station when we arrive.

(C). They were on the station when we arrived.

(D). They are already at the station when were arriving.

 

ANSWERS:

1-(C), 2-(A), 3-(A), 4-(A), 5-(A), 6-(C), 7-(C), 8-(C), 9-(A), 10-(A), 11-(D), 12-(A), 13-(A), 14-(C), 15-(B), 16-(A), 17-(D), 18-(A)